Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Jellystä FIN MVA

27.2.2007

FIN MVA Destiny's Jellybean
Uutisia pitkästä aikaa... Jellybeanin valionarvo on nyt vahvistettu, eli neitokaisesta voi nyt käyttää nimitystä FIN MVA Destiny's Jellybean. On kyllä tosi upeaa. Tittelin arvoa nostaa kyllä sekin, että Jelly sai kaksi viimeistä sertiään tosi vaativalla arvostelulla, eli piti saada arvosanaksi se ERI ennen kuin sai ottaa vastaan sertiä. Seuraavissa näyttelyissä riittääkin sitten EH, että saa sertejä.

Meille on kotiutunut muutama Helin kasvatti, Destiny's Imovane, joka onkin jo hiukan varttuneempi herra, sekä lupaava nuori Destiny's Mnemonic. Samalta reissulta kotiutui meidän P5, josta ei Helin luona saatu jälkikasvua. Se taitaa olla niin pullea, ettei sitä kiinnosta naiset, vaan pelkkä ruokakupin sisältö. Yhdistin sen kuitenkin Anin kanssa, jos se vaikka saisi jotain aikaiseksi. Jos ei mitään kuulu, yhdistän sen vielä Natalian kanssa, kunhan sen aika koittaa. Niistä voisi mahdollisesti tulla ihan mukavaa jälkeä. Toivottavasti tuo Pee nyt alkaisi ymmärtää noiden naisten perään. Prophet on hirmu alistuva naaraille, ja selälleen heittäytyminen naaraan ärähtäessä on kyllä se pahin mitä uros voi tehdä...

TTT ei myöskään tehnyt mitään sen ruotsalaisen helmen kanssa, eikä sen paremmin Jellybean. Menee kyllä hermot, jos yksikään naaraista ei tee poikasia! Meille tulee Ruotsista tänne safiirinaaras. Hirmu kivaa saada välillä sellaistakin uutta verta, jolla on suku tiedossa. Toivottavasti viimeistään sitten tärppää.