Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


- 19.10.2015


Hamsurintamalla vietellään edelleen näyttelytaukoa, talvikkopoikueita syntyy tavalliseen tapaan säännöllisen epäsäännöllisesti :) Sivuja päivitän tosi harvoin, kannattaakin kysyä tekstiviestillä tai sähköpostilla jos on talvikkoa vailla. Sähköposti on pia@talvikot.net.

Hei vaan! - 7.4.2014


Talvikot.nettiä olen muutaman vuoden tauon jäljiltä päivittänyt ja siivonnut omista talvikoista menneitä hamstereita pois.

Pitkästä aikaa kävin vierailemassa hamsterinäyttelyssäkin kun sellainen järjestettiin tässä ihan kotinurkilla. Olipa kivaa nähdä vanhoja tuttuja ja tekemässä tuttavuutta vähän uusiinkin ihmisiin.

Heräsi kyllä vähän mielenkiinto näyttelyihinkin kun meidän hamsulan edellisestä näyttelystä on kulunut kuusi vuotta! Ehkä meidät näkee jossain vaiheessa näyttelyissäkin siis.

2012 - 26.9.2012

Meidän hamsula on viettänyt hiljaiseloa näyttelyistä jo todella pitkään. Poikasia on syntynyt joitakin jonkin verran. Uutta hamsulaa on rakennettu pitkään ja se alkaakin olemaan aika hyvällä mallilla.

Ensi vuonna olisi kiva päästä taas näyttelyyn vaikka meillä ei taida tällä hetkellä kovin hienoja hamstereita olla. Mutta josko turistina lähtisi paikalle.

Elokuisia kuulumisia - 7.8.2010

Nyt meillä onkin tosi monta paria yhdistettynä, tosin en usko että kaikki naaraat tekevät poikasia, Saharallakin alkaa jo ikää olla ja se eleli aika kauan Vompatinkin kanssa eikä silti poikasia vaan kuulunut.

Meillä on nyt kuitenkin yksi poikue, Vagalla on pesässään 6 nakkia. Uusia kuvia koitan päivitellä jahka ehdin.

Tosi pitkästä aikaa päivityksiä. - 27.6.2010

Melkein vuosi väliä edellisistä päivityksistä, mutta täällä ollaan taas. Sivut ovat melkoisia päivityksiä vailla, mutta yritän tässä saada asiaa pikkuhiljaa kuntoon. Muutama poikue on kyllä tällä välin syntynyt, mutta meidän poppoota ei pahemmin ole näyttelyissä nähty vuoden aikana.

Myytävänä-sivua on kanssa päivitetty. Valokuvia ja puuttuvia poikueita koitan päivitellä tässä vielä parin jäljelläolevan lomapäivän aikana. :)