Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Pupuvauvoja

18.12.2006

Truth Takes Time on vihdoin pyöristynyt ja saa poikaset varmaan ihan näinä päivinä. Massu näyttää jättimäiseltä, joten odottelen isoa poikuetta. Yhdistin myös Jellybeanin Beatlesin kanssa. Olisin toivonut Jellybeanille ehkä paremman pään omaavan uroksen, mutta Beatles on ainoa ihan erisukuinen, joten se saa kelvata.

Myös TTT:n poikasten isä on Beatles, joten siitä on tulossa useammat poikaset. Molemmilla Beatlesin vanhemmilla on kyllä nätti pää, joten toivon että se periyttää kuitenkin kivaa päätä. Beatles on tästä meidän kesäisestä poikueesta, jossa se oli ainut eloon jäänyt poikanen viidestä.

Meille tulee perjantaina Patricialta normaali talvikkonaaras, jonka osa suvusta on Eestistä. Ainakin takuuvarmasti uutta verta. En tiedä vielä kehen sen yhdistäisin, se on kuitenkin sen ikäinen että se pitäisi laittaa jo uroksen kanssa. Jos sen väri on kohtuullinen, niin varmaan yhdistän sen Prophet Fiven kanssa. Emä parantaisi väriä, ja isältä toivoisin sitten upeaa päätä, tyyppiä ja töpökorvia. Muut isäehdokkaat voisivat olla Pumpum, Vesuvius tai End Game. Uroksissa siis ainakin löytyy.

Pupumme teki äsken viisi poikasta ja tapahtuman kunniaksi avasin jo hetken rakenteilla olleet uudet pupu-sivuni. Käykää ihmeessä katsomassa!