Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Grand Gala

28.11.2006

Ibiza Hippie
Jyväskylän Grand Gala on nyt takana. Meillä meni tosi kivasti, Jellybean oli S2 ja sai sertin ja Prophet Five oli S5. Se on kyllä jännä. Se on kivan näköinen kaikilta muilta osin mutta se väri... Se saa ihan mainioita pisteitä muuten, paitsi väristä sitten aina rokotetaan. Tosi kivaa silti, että se pärjää noin hyvin. Nyt on onneksi vähän aikaa näyttelyvapaata, seuraavat näyttelyt järjestetään vasta ensi vuoden puolella. Näyttelyt on kivoja kyllä mutta niiden jälkeen tulee aina hirveä väsymys. Onneksi Gala oli sentään Jyväskylässä, ei tarvinnut herätä neljältä aamuyöllä...

Halon ja Fudgen viimeinen poikanenkin meni sattumalta kaupaksi Galan yhteydessä. Kivaa ettei tarvitse viedä sitä eläinkauppaan, vaikkei minulla nyt mitään eläinkauppoja vastaan olekaan. :) Jostain pitäisi miettiä sitten keväälle naaraita, että voisin käyttää muutamaa urosta.

Meille tuli syrkki! Meillä onkin ollut syrkitöntä aikaa tässä aika pitkään jo. Aika mainio tapaus tuo kyllä on. Se menee varmaan naisiin Helin luo kunhan se kasvaa tuosta. :)