Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Vantaan reissu

12.2.2007

Meidän Vantaan näyttely meni tosi hienosti. Mukana oli tosiaan kuusi hamsteria, ja kukaan ei palannut kotiin ihan tyhjin tassuin. P5 ja Fudge saivat kumat päistään, mitkä ovatkin tosi hienot ominaisuudet niillä. Pumpum oli Tuomarin Suosikki. Vesuviukselle toivoin toista sertiä, sillä minusta se olisi sen arvoinen ollut, mutta onhan meillä aikaa vielä metsästää sertejä. Päivän yllättäjä oli Honey, sillä se sai toisen talvikoille jaetuista ERI:stä ja lisäksi Sertin. Honeyn väri on ihanan tumma, mutta sen pää ei kyllä ole sen vahvin puoli. Jellybean sai viimeisen sertinsä ja valmistui valioksi. Pitää vielä titteliä sille anoa. Jelly oli myöskin toista kertaa peräkkäin Best In Show. S-sijat meni siten, että Jelly oli S 1, Honey S 2 ja Vesuvius oli S 5. Mielettömän hieno päivä siis.

Carolalta tuli näyttelystä pikkuinen safiirinaaras. Se on ihan perusnätti, vaikkakin hiukan pieni. Se tuli tuomaan uutta verta, eli safiiria ei meillä synny vastaisuudessakaan paitsi korkeintaan ylläreinä.

Anin vauvat on kasvaneet, ja uskoisin löytäneeni niistä nyt sen, jonka tahdon jättää kotiin. Sillä on ihan kiva pää, ok tyyppi ja mukavat kaaret. Väri on sen heikoin puoli, mutta ei se haittaa. Ani on ollut niin hieno emo, että toivon sen tyttären periyttävän emo-ominaisuuksia eteenpäin sitten aikanaan.

Näyttelymenestyksestä seonneena, yhdistin jonkun talvikkopariskunnankin. Laittelen infoa, kunhan tiedän mitä niistä syntyy tuloksena, vai syntyykö mitään...