Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Unihiekalle tulossa poikasia

27.7.2007

Destiny's Ragamuffin*
Unihiekka kaikesta huolimatta vaikuttaisi siltä että se saa kohta poikasia. Jännittävää sikäli, että meille on tulossa helmiä, ja helmiä meille on viimeksi syntynyt vuonna 2004. Ihan aikakin siis jo. Pääpaino on aina ollut normaalissa ja vaikka toivoin, että tulisi muutama safiiri niin pyöritellessäni niitä kuitenkin tajusin että kyllä ei ole normaalin voittanutta. Joten ei haittaa että niitä nyt sitten ei olekaan tulossa.

Unihiekan lasten isä on Satumetsän Teräsmies, oikein nätti helmiäissafiiripoika, joten voi hyvin olla että niitä safiireita tulee yllärinä kuitenkin.

Meille muutti toissapäivänä hieno normaalipoika, Destiny's Ragamuffin*. Se sai Jyväskylän näyttelyssä sertin ja oli S1 ja BIS 3 muistaakseni. Heli oli ihana ja tarjosi poikaa minulle ja vaikka meidän hamsula onkin ihan täpötäynnä, en voinut sanoa ei koska se oli niin kaunis. <3

Jyväskylän näyttelystä tulikin mieleeni, että olen tainnut unohtaa kertoa näyttelykuulumiset. Eli, meidän Lithium, oli S4 eikä saanut viimeistä sertiään ja Vesuvius oli S5. Kaikki mukanaolleet taisivat saada L1:set, eli Satumetsän Teräsmies, Revontuli, Syyssonaatti sekä lemmikkiluokassa ollut Annin hamsteri Linnunradan ovaali sai EH:n.