Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Lemmikkimessut Vantaalla

23.10.2007

Linnunradan Alien AppleHiukan hamsulan kuulumisia vaihteeksi. Messut on takanapäin ja vaikka viikonloppuna oli hirmuisen kivaa, olen ihan onnellinen että olen kotona eikä näyttelyitä järjestetä seuraavaan kuukauteen. :D

Lauantaina arvosteltavana oli vain 15 talvikkoa. Meidän ihana nöpönenä Alien Apple oli sijalla S1, Syyssonaatti S2, ja sunnuntaina Syyssonaatti oli S1, Alien Apple S2, Ragamuffin S3 ja S4 oli Vesuvius. S5 oli Saanan luona asustava Fairyland's Alpha Centauri joka käväisi meilläkin vierailevana tähtenä ja on siis Alien Applen isä. Apple sai myös molemmilta tuomareilta sertit, joten yritän sille saada vielä viimeisen sertin ennen astutusta. Bis-kisat menivät niin, että Apple oli Bis 2, ja Syyssonaatti oli Bis 3. Näyttelyssä oli uudet hienot ruusukkeetkin, joista kuvamateriaalia on luvassa, jos ei nyt ihan tänään niin lähipäivinä. :)

Näyttelyssä meille palautui Ellipsi, joka oli treffailemassa Ruotsintuonti safiiriherraa. Tuliaisena se toi mukanaaan normaalipoikansa nimeltään Hölmö Rakkaus.

Niin ja Opium on yhdistetty myös kauniin normaaliuroksen kanssa, sekä Ellipsi asuu nyt Ragamuffinin kanssa. Toivottavasti pian tulisi talvikkovauvoja meille. :)