Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Pitkästä aikaa vauvoja :)

07.11.2007

Destiny's OpiumLianna vaikuttaisi potentiaaliselta tekemään poikasia... Kukaan muu meillä sitten ei siltä vaikutakaan, vaikka pareja tosiaan on useampia yhdessä. Onneksi sentään Karoliina laittoi tekstiviestiä että Opiumin pesässä sätkii useampia poikasia, joten sieltä meille tulee kotiin joku ihana pikku tuliainen :)

Natalialle on ilmestynyt nisäkasvain. Todella kurjaa, sillä se on vasta alle vuoden ikäinen, ja meillä on tähän mennessä aika hienosti selvitty ilman kasvaimia. En oikeastaan muistakaan millon olen viimeksi löytänyt kasvaimia, ja meillä on hamsterit olleetkin varsin pitkäikäisiä.

Galaan matkaamme useamman hamsterin voimin, lopullinen kokoonpano on kuitenkin vielä vähän avoinna.

Linnunradan Hinku löytyi tänään kuolleena terraariostaan. Hinku ja Linnunradan Ledi olivat pitkään ainoat hamsterit, jotka ylläpitivät omaa talvikkolinjaani elossa, ja vähältä pitkin ettei se kuivunutkin kasaan. Hinkun poika Linnunradan Beatles lapsineen ja lapsenlapsineen eleleekin meillä täällä ja pitää lippua korkealla. Hinku ei asunut meillä, vaan ystäväni Heinin luona. Kiitos siis hyvästä hoidosta ja lainasta aikoinaan.