Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Huhtikuu jo!

06.4.2008

Linnunradan HerkkänalleJuhliskin on jo ihan pian. Syyrialaisten osalta juhlanäyttelyä vietetään myöhemmin, sillä papovasta on taas hiukan huolta. Parempi kuitenkin perua, jos sillä vain voidaan vähentää riskiä kunnon epidemiasta.

Eilen terroja siivotessani huomasin sen surullisen tosiasian, joka kohtaa jokaista lemmikin omistajaa. Meillä nimittäin on aika huomattavan paljon toissa vuonna syntyneitä talvikoita, joilla alkaa ikä jo painaa. Suuri osa on vielä ihan hyvässä kunnossa, mutta monella ikä näkyy jo kovasti, eikä elinpäiviä ole enää kauheasti jäljellä.

Meille ei tullut talvikkopoikasiakaan, paitsi nuo Sutsisatsin, mutta toivottavasti Hirmu pyöräyttäisi jossakin vaiheessa. Vähän tyhjältä tuntuu hamsula, kun viime vuoden loppupuolella meillä oli poikasia melkein koko ajan, ja nyt ei kuulu millään. Toivotaan että tilanne korjaantuisi pian. :)

Juhlikseen olisi tarkoitus lähteä, ja siellä olisi viimeinen koearvostelukin. Ja toki lemmikkituomarointi debyytti vaatimattomasti Juhliksen merkeissä. Vähäsen jännittää kyllä!