Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Vanhat sukutaulut

01.9.2007

Susa-Erma's Lianna
Naputtelin eilen perjantain kunniaksi kaikki meillä syntyneiden poikasten sukutaulut tänne sivuille. Niitä pääsee tiirailemaan poikueet sivulta klikkaamalla jonkin poikueen tietoja. Pääasiassa niitä puuttuikin vain vuosilta 2001-2003.

Tuli kyllä niin haikea olo selatessa vanhoja papereita. Muistui niin "vanhat ajat" mieleen ja oli niin ihania hamstereitakin tuolloin.

Lithiumin kolme poikasta voi hyvin ja paksusti, ja emokin jaksaa niiden kanssa hienosti. Epäilisin että ne eivät ehtineet laittaa tuplapoikasia alulle sentään.

Kävimme keskiviikkona Helin kanssa karvakorvissa katselemassa hamsteritarjontaa. Tiesimme että he ottavat vain kasvattajilta hamstereita myyntiin, joten sieltä on erittäin potentiaalista saada hamsterin mukana paperitkin. Yhdessä terraariossa lymyili oikein kaunis normaalin värinen talvikko, joka vaikutti kovin tutuilta omiin hamstereihin verrattuna. Epäilin heti että se on meidän sukulaisia, ja kassalla kysyessäni sen papereita, selvisi että se on todella "meikäläisiä", eli kyseessä oli Linnunradan Tiikerin Päiväunen tyttö, nimeltään Susa-Erma's Lianna. Kuvia neidistä on tulossa piakkoin. :)