Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikotpäivityksiä tehty.. - 10.3.2020


Muutama poikue lisäilty ja myytävät-sivua päivitetty.

Pitkästä aikaa! - 29.6.2018


Talvikkokasvatus jatkuu edelleen, vaikka olenkin pitkään ollut päivittämättä näitä sivuja. Meillä on myös poikasia kasvamassa.

- 19.10.2015


Hamsurintamalla vietellään edelleen näyttelytaukoa, talvikkopoikueita syntyy tavalliseen tapaan säännöllisen epäsäännöllisesti :) Sivuja päivitän tosi harvoin, kannattaakin kysyä tekstiviestillä tai sähköpostilla jos on talvikkoa vailla. Sähköposti on pia@talvikot.net.

Hei vaan! - 7.4.2014


Talvikot.nettiä olen muutaman vuoden tauon jäljiltä päivittänyt ja siivonnut omista talvikoista menneitä hamstereita pois.

Pitkästä aikaa kävin vierailemassa hamsterinäyttelyssäkin kun sellainen järjestettiin tässä ihan kotinurkilla. Olipa kivaa nähdä vanhoja tuttuja ja tekemässä tuttavuutta vähän uusiinkin ihmisiin.

Heräsi kyllä vähän mielenkiinto näyttelyihinkin kun meidän hamsulan edellisestä näyttelystä on kulunut kuusi vuotta! Ehkä meidät näkee jossain vaiheessa näyttelyissäkin siis.

2012 - 26.9.2012

Meidän hamsula on viettänyt hiljaiseloa näyttelyistä jo todella pitkään. Poikasia on syntynyt joitakin jonkin verran. Uutta hamsulaa on rakennettu pitkään ja se alkaakin olemaan aika hyvällä mallilla.

Ensi vuonna olisi kiva päästä taas näyttelyyn vaikka meillä ei taida tällä hetkellä kovin hienoja hamstereita olla. Mutta josko turistina lähtisi paikalle.