Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot


Poikasen varaajat HUOMIO!

07.9.2007

PojatOlen jo pitkään ajatellut kirjoittavani aiheesta joka saa jokaisen hamsterinkasvattajan veren kiehumaan. Nimittäin joillain poikasvaraajilla tuntuu olevan tapana tehdä ns. tuplavarauksia, tarkoittaen että he varaavat kahdelta tai useammalta eri kasvattajalta hamsterinpoikasen ilman aikomustakaan ottaa molempia.

Ymmärrän täydellisesti jos tulee syitä että varaus on peruttava, mutta sellaiset jotka varaavat monelta kasvattajalta poikasia vaikka tähtäimessä on vain yksi ainoa hamsteri, aiheuttavat päänvaivaa aivan suotta.

Nämä varaajat eivät ymmärrä että lähes kaikki hamsterikasvattajat tekevät yhteistyötä, ja monta kertaa kun on tehty ns. "oharit", niin puhe saattaa tulla myös niistä ostajista. Kyllähän se suututtaa kun on huomataan että kappas, sama ihminen on varannut monta poikasta. Ja pian toinen saakin sähköpostiinsa varauksen perumisen tai vaihtoehtoisesti potentiaalinen ostaja katoaa kuin tuhka tuuleen.

Ongelma on lähinnä se, että kun pidetään poikasia varattuna, joutuu mahdollisesti myymään muille "ei-oota". Sitten kun selviää että poikanen on ollut odottamassa kotia, jota ei ole tulossakaan, niin tekisi mieli laittaa tiukkasanaista palautetta.

Lopuksi kuitenkin haluan kiittää niitä monia monia ihania talvikonostajia joiden kanssa on ollut ilo tehdä hamsukauppoja! <3