Linnunradan talvikot

Linnunradan Venänkääpiöhamsteri Talvikot

Tietoa poikasvaraajille:

Meillä syntyvät poikueet ovat teetetty ensisijaisesti omaa jalostustyötäni ajatellen - siksi pidänkin itselläni oikeuden valita ensimmäisenä sieltä sen poikasen joka jää kotiin jalostukseen. Alustavia varauksia saa tehdä, mutta varauduthan siihen, että jonkinlaisia varausmuutoksia voi tulla. Mikäli toivomasi poikanen kehittyykin sellaiseen suuntaan, että katson sen olevan parhain poikanen jalostukseen, niin se jää kotiin.

Ethän varaa poikasta, ellet ole ottamassa sitä todella? On kurjaa, jos pidän poikasta varattuna, eikä uudella omistajaehdokkaalla ole aikomustakaan ottaa varaamaansa poikasta. En toistaiseksi ole ottanut käyttöön varausmaksua, mutta jos toistuvasti tulee katteettomia varauksia, on varausmaksun ottaminen mahdollista.

Kerrothan jos olet aikeissa käyttää talvikkoa jalostukseen? Silloin voin valita sinulle mahdollisesti sopivimman poikasen.

Meiltä ei voi varata varmaa näyttelyvoittajahamsteria. Hamsterin näyttelymenestys riippuu aina niin monenlaisista asioista, esimerkiksi kilpakumppanien tasosta ja se on myös jonkin verran tuomari- ja näyttelykohtaista. Jos kuitenkin olet näyttelykaveria vailla, mainitse siitä kun varaat hamsteria.

Talvikkopoikasen luovutusikä on 4-6vk. Joskus haluan pitää poikaset meillä vähän pidempään esimerkiksi miettiäkseni hiukan pidempään, kuka jää kotiin. Joskus neliviikkoinen poikanen on vielä sen verran pienikokoinen, että haluan että se kasvaa ennen uuteen kotiin lähtöä.

Neljäviikkoisesta poikasesta on vaikea sanoa millaiseksi se kehittyy. Ethän hermostu, jos alkuperäinen luovutuspäivämäärä hiukan viivähtää?